Opusul CONFUZIEI nu este CLARITATEA, ci GHIDAJUL
Ghidaj.
Un cuvant abstract, ce iti da curaj, lipsa sa iti da sevraj si este mereu bun intr-un anumit dozaj.
Obisnuiesc din adolescenta sa las sa ma obsedeze un anumit cuvant pentru un an de zile. Las ca toate informatiile ce apar sa ma inspire si consider ca este potrivit sa includ experientele mele din acel an in definirea acelui termen. Am inceput la 17 ani cu cuvantul EMPATIE. Dorinta mea de a intelege acest termen abstract mi-a adus in poale multe carti fine si profunde, multe experiente cu emotii oscilante si ocazii de a (ma) ierta. Anii urmatori am continuat cu Creativitate, Sistem, Intuitie, Evaluare, Relevanta, Conectare etc.
Anul 2018 pentru mine a fost anul de GHIDAJ.
Si consider ca este cuvantul cu lumina cea mai puternica pentru mine, capabila sa accentueze puterea discernamantului orientat catre binele cel mai inalt.
Ghidajul cuprinde INTUITIA, INTELIGENTA, INSTINCTUL si INTELEPCIUNEA la un loc.
Ghidajul iti aduce LUMINA CONSTIINTEI, IMAGINATIA si INTENTIILE tale intr-un foc.
Ghidajul cupleaza DORINTELE si NEVOILE tale pe acelasi breloc.
Ghidajul te face sa te simti JUCAUS, IUBIT si PUR ca un boboc.
A alege proiectele potrivite, experientele, filmele, cărțile ce te inspiră sa trăiești mai bine este un ghidaj ce merita cultivat zi de zi. Aducerea informației în tine ajută mintea sa înțeleagă si o altă perspectivă a vieții, însă simplul fapt de a citi o carte te conectează cu conștiința autorului, cu convingerile sale și cu filtrele sale decizionale.
La fel se intampla si in cazul unei calatorii in care, setand o intentie, constiinta orasului te ghideaza, te informeaza cu perspective diferite, ajutandu-te sa te simti ghidat. Acest cumul de stari si emotii continute de CUM SE SIMTE CAND ESTI GHIDAT este defapt tinta noastra, ca oameni.
Cum ar fi sa ne lasam ghidati in fiecare zi de RECUNOSTINTA, BUCURIE si PROSPERITATE?
Andreea
PS: Cuvantul anului 2019 pentru mine este IMAGINATIE. Si practica din acest an m-a sustinut sa invat sa traiesc fara puncte de vedere fixe. Pentru ca in dimensiunea imaginatiei tot ce iti poti imagina este real, posibil, realizabil. Si atunci, de ce sa ne mai inspiram atata din trecut?
Adu viitorul in prezent prin imaginatie si ghidaj
Comments
Share
Andreea

There is 1 comment on this post
  1. February 16, 2020, 2:32 am

    Great content! Super high-quality! Keep it up! 🙂

Leave a reply